Bli kjent på Instagram

Få flere følgere på Instagram som en sykepleier!

Lurer du på hvordan du kan få flere følgere på Instagram, som en sykepleier som ønsker også å bli større på Sosiale medier?

Instagram Følgere

Et av de første spørsmålene du burde stille deg – er om du ønsker å kjøpe følgere på Instagram og samtidig din «ønskede» influenser lifestyle? Hvis svaret er ja, så kan du fortsette å lese gjennom denne artikkelen eller kjøp instagram følgere!

Vi er alltid på utkikk etter nye metoder og vekstmuligheter for våre sykepleiere, og andre som ønsker utvide sin horisont. Vi opplever veldig mange sykepleiere, ønsker å ikke kanskje å nødvendigvis gjøre et skifte – men at de ønsker å utvide horisonten litt.

Det er mange type metoder og øke din trafikk på, vi skal gå gjennom alt fra enkle metoder til en vanskeligere metoder for å få flere følgere på Instagram.

Tips og triks

  1. Kanskje den aller enkleste måten å få flere følgere på Instagram, som en sykepleier er rett å slett og kjøpe følgere på Instagram. Og det er ikke nødvendigvis den beste måten å gjøre på det – men vi kan hvertfall bekrefte at det ikke bryter noe norsk lov og er svært effektivt. Hvertfall trygt. (så lenge du ikke utnytter eller misleder samarbeidspartnere). Det er uten tvil en enkel måte og gjøre det på, og burde vurderes.
  2. Aboslutt bestem deg for et «tema» på din Instagram bruker. Altså, hvorfor skal du ikke bruke alltid samme font på dine bilder, farger – eller bare nyanser som gjør din instagram profil attraktiv? Det er et helhetsbilde, og alltid viktig.
  3. Begynn å dele ting, det er utrolig viktig at du bare legger ut jevnt og trutt så følgerene dine vet at de kan stole på deg! Velg en plattform, og begynn å dele.
  4. Har du en skandinavisk profil? Vurder å benytt deg av svenske versjonen av det jeg linket opp til over, de som forklarer «Köpa Instagram Följare» for SVENSKE følgere.
  5. Du kan være en influenser, velg også et platform for å blogge. Er det kanskje bedre å bruke et CMS system som WordPress for å starte den simple bloggen din? Husk, vi er på wordpress ;)
En slags vlogger av noe slag

Du trenger ikke å være nødvendigvis en sykepleier blogger, som kun ønsker å snakke om søsterur for å gjøre det beste ut av det. Men det du kan velge ditt nisje av din preferanse. Hva du foretrekker. Hva du ønsker å skrive om!

Små indikasjoner på at du gjør det litt riktig, er at du har et rått #hashtaggame – finn ut om du har «good game». Vis andre at du deler masse innlegg, så alltid prøv å strekk deg til andre influensere og samtidig husk å bli helt sluket opp av din bruker! Alltid ha lyst på å legge ut mer, så er ikke veien lang fra å komme.

Vel, det var noen få tips på å kanskje, mulig, klare å bli en type slags… «influenser» på Instagram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories